VADERDAG

VADERDAG

Menu” Vaderdag 50€ p.p.

Bestellen kan tot woensdag 9 juni 12 h

Op zaterdag 12 juni afhaal tussen  10u en 12u

Op zondag 13 juni afhaal tussen 9u en 11u

Traiteur Vaderdag menu € 50.00 p.p
Bij het aperitief:

To share – Dips geserveerd met geroosterde ciabatta toast: 

Tapenade van gegrilde courgette

Roomkaas – Walnoot

Erwtjes – Coppa

Drie geselecteerde hapjes met seizoensproducten:

        Gaspacho – Feta

        Gemarineerde riddervis – Dille

        Vlaamse ham – meloen – Gelei van Witte Porto

Voorgerechten:

Mousse van asperges – Gerookte zalm

Baby tomaat – Grijze garnalen

Gerookte eendenborst – Crème van tetragon – Parel geitenkaas/honing

Ierse rundscarpaccio – PannaCotta Rucola – Poeder van geroosterde pijnboompitten

Bisque van Gambas – Cognac – Croûtons

In een kroket: Venusschelpen – Mousseline van prei

Schartongfilet – Rivierkreeft – Pinot blanc

Krokante Parmaham – Parmezaanse kaas – Zoete paprika coulis

Hoofdgerecht:

Kies tussen:

Schelvisfilet – Jonge spinazie – Geplette aardappelen zure room/pijpajuin

OF

Rundsnootje uit de entrecôte – Jus met Merlot – Seizoensgroenten – Aardappelgratin

OF

Gepelde babykreeft geheel – Primeur groenten – Sausje met tuinkruiden (+6€)

Nagerechten:

Aardbeien Parfait

Mousse van Rode bessen

Mascarpone/Speculoos

Crumble van zanddeeg/Romige Karamel

Chocolademousse

Geklopte Witte chocolade ganache